Eggmuffins
Deilige og gode omeletter i muffinsgformer, perfekte å ta med seg om man har en travel morgen og ønsker noe litt mere sepennende enn havregryn.
Nivå
Lett
Klart om:
30 min
Fri for:
Gluten, laktose
Godt til:
Frokost, Lunsj
Frokosten venter
Enkel muffinomelett
Av: Amalie E. Vale
Disse små godsakene er porsjonsomelettertter i muffinsform, noe som gjør dem perfekte for travle morgener. Med sin allsidighet og smakfulle ingredienser, kan eggmuffins tilpasses etter smak og ernæringsbehov. Prøv denne enkle frokostretten som gir en sunn start på dagen på en spennende måte!
Ingredienser
- 3 stk egg
- 1/2 stk sjampingjong
- 1/4 stk paprika
- litt revet ost
- et dryss salt
- et dryss pepper
- 2 store kvister kruspersille
1. Ha eggene i en bolle og rør de godt sammen til en røre.
2. Skjer opp paprikaen og sjampingjongen i passe små terniger og ha de i røren.
3. Ha så oppi den revede osten, finhakket kruspersille, salt og pepper og rør alt sammen godt.
4. Fordel røren likt i 3 stk. muffinsformer og putt de inn i ovnen på 200°C og la de steke i 15 minutter.
5. Ta de ut av ovenen og kos deg med rykende ferske eggmuffins.